RBG logo
 
icon

Go Global

Remington Business Group biedt operationele en logistieke ondersteuning aan kleine en middelgrote ondernemingen (MKB; Midden- en Kleinbedrijf) die de ambitie hebben internationale samenwerkingsverbanden tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten aan te gaan. Als u geïnteresseerd bent in internationalisatie en in het bijzonder werken en zaken doen in de VS, nodigen wij u uit om eerst met ons te praten!

Wij hebben kantoren in zowel de New York Metropolitan Area als in Nederland en ons doel is om mensen en organisaties op verschillende niveaus te ondersteunen en verbinden en het internationale bedrijfsleven aan weerszijden van de Atlantische oceaan te promoten. Onze klanten zijn onder meer technolgie startups, familiebedrijven, adviesbureaus en eenmanszaken. Ons nieuwe kantoor in Amsterdam illustreert onze betrokkenheid bij deze dynamische regio. Wij zijn er ook trots op dat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de Dutch Incubator Association zodat we nog beter in staat zijn om jonge lokale ondernemers met internationale ambities de hand te reiken.

Remington Business Groep biedt op een zo flexibel en efficiënt mogelijke manier op maatgemaakte diensten aan tegen een eerlijke prijs zonder lange termijn verplichtingen. Wij garanderen een hoge beschikbaarheidsgraad en snelle responstijden inclusief een gratis eerste consult, persoonlijke overleggen, workshops en bezoeken ter plekke. Wij zijn overtuigd van de kracht van ondernemerschap en internationale samenwerking en het is onze missie om kleinere ondernemingen te helpen grote dromen waar te maken.

Terwijl wij met ‘beide benen op de grond staan’ in de VS kunt u zich concentreren op uw onderneming, verkoopstrategieën en bedrijfsontwikkeling.

Wij hebben jarenlange ervaring, een sterk partnernetwerk en goed ontwikkelde operationele vaardigheden gebundeld en daarom kunnen wij lokale kleine en middelgrote Europese bedrijven de hulp bieden die ze nodig hebben om op een betaalbare en veilige manier zaken te doen met de VS. Wij zijn er klaar voor om ondersteuning te bieden bij de administratieve en operationele uitdagingen die je tegenkomt als je een nieuwe markt gaat betreden.

Denk aan:

  • ondersteuning bij de voorbereidende werkzaamheden (opstellen van een business plan, een begroting, tijdsplanning, etc.)
  • lokale naamsbekendheid opbouwen en vergroten
  • managen van alle administratieve en operationele eisen waaraan de Amerikaanse dochteronderneming van een buitenlands bedrijf moet voldoen
  • contacten onderhouden met juridische -, boekhoudkundige – en overheidsinstellingen
  • aandragen van oplossingen op communicatief en technologisch vlak
  • verstrekken van ‘Eerstelijns Customer Interface' diensten (inclusief pre-sales/sales en eerstelijnssupport)
  • faciliteren van samenwerkingsverbanden en distributiekanalen
  • coördineren van logistiek en implementatie
  • deelnemen aan vergaderingen en beurzen

Voor gratis advies over de Amerikaplannen van uw bedrijf, neem contact op met ons:

Remington Business Group
info@remingtonbusinessgroup.com

Nederland:
+31 (0)85 888 1088
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

Verenigde Staten:
+1 800-279-4185
14-25 Plaza Road
Suite N-3-5
Fair Lawn, NJ 07410